Back to top

Utbildning

Firestone Building Products University är din källa till omfattande utbildningsprogram som hjälper dig att hålla dig på topp med alla dina tak- och membranprojekt.

Här på vår dedikerade utbildningsanläggning i Brussels erbjuder vi utbildningsprogram för vårt kompletta sortiment av tak- och membranlösningar:

  • Kommersiella taksystem – riktat till nya och befintliga Firestone-auktoriserade entreprenörer som arbetar inom den kommersiella och industriella taksektorn med Firestone RubberGard EPDM-membran och tillbehör*
  • Bostadstaksystem – riktade till takentreprenörer som arbetar inom hushålls- och bostadsområdet som vill lära sig de bästa teknikerna för att arbeta med Firestone RubberCover EPDM-membran och tillbehör
  • EPDM membransystem – kurser kan skräddarsys för installatörer av antingen Firestone PondGard EPDM-membran för dekorativa dammar eller Firestone GeoGard EPDM, som används vid större och mer krävande geotekniska projekt*
  • Modulärt taksystem – en specialskräddarsydd kurs för den modulära personalen som installerar Firestone RubberGard EPDM takmembran och täcker båda faserna av installationsarbetet. på fabriken och på projektplatsen.

*Förutom de grundläggande kurserna som beskrivs ovan erbjuder vi avancerade utbildningskurser för befintliga Firestone-installatörer som vill utvidga sina färdigheter till mer komplexa systemapplikationer och detaljeringstekniker.

Varje kurs ger en blandning av klassrumsbaserade introduktioner om produkter, system och detaljer, i kombination med omfattande praktisk erfarenhet under ledning av våra experttekniker för tak och mark.  Varje deltagare kommer också att få en verktygssats, speciellt utvald av våra tekniker, som innehåller alla grundläggande verktyg för att börja installera Firestone-membran.  Dessutom bjuder vi på alla förfriskningar under hela kursens gång.

Vänligen se på vår hemsida om fullständiga detaljer av varje kurs och nästa tillgängliga datum, i Bryssel på vårt träningscenter.