Back to top

Om Firestone

Ingen erbjuder bättre täckning

Firestone Building Products är en del av Bridgestone Corporation, världens största däck- och gummiföretag. Genom att bygga vidare på Bridgestone/Firestones framgångar och innovation inom gummipolymerteknik har Firestone Building Products blivit ledande inom tillverkning av gummibaserade tak- och tätningssystem för användning inom en rad olika industri-, kontors- och bostadsområden. Kvalitetsprodukter, installationsexpertis och en strävan efter att erbjuda professionell service i kombination med tillgångarna i ett mångmiljardbolag med brett produktprogram – det är inte svårt att se varför ”ingen erbjuder bättre täckning” än Firestone Building Products.

Mer än 1 500 000 000 m² bevisade resultat

Firestone Building Products gick in i vattentätningsbranschen 1980. Idag har företaget tillverkat och installerat mer än 1 500 000 000 kvadratmeter enlagrigt membran över hela världen. Detta resultat har gjort Firestone Building Products till en ledande tillverkare av EPDM- och TPO-membran. I 30 år har byggnadsentreprenörer, fastighetsägare, arkitekter och materialansvariga litat på Firestone Building Products som en ledande, heltäckande leverantör av överlägsna tak- och fodersystem.

Ett komplett utbud av högpresterande lösningar

Firestones strävan efter att erbjuda ett komplett utbud av högpresterande lösningar har lett till ett brett produktsortiment:

En tradition av kvalitet

Från forskning och utveckling genom produkttillverkning – Firestone Building Products följer strikta riktlinjer inom kvalitetskontroll för att säkerställa att alla komponenter i Firestones tak- och fodersystem uppfyller eller överträffar branschstandarderna. Våra fabriker använder toppmodern utrustning för att erbjuda tak- och tätsystem av högsta kvalitet som håller. Alla fabriker är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001, vilket visar på företagets engagemang i kvalitet och miljövänliga styrsystem.